0766 630 930 | 0744 500 540 office@palazzoevents.ro

Sala Palazzo

 

O splendoare de culoare, rafinament și mirosul îmbietor al aranjamentelor florale vor atrage toate privirile și admirația celor prezenți. În cuvinte puține, așa vor fi toate evenimentele găzduite de PalazzoEvents!

 

Cum am început

PalazzoEvents s-a născut din dorința de a crea un spațiu pentru evenimente care să se poată transforma cu adevărat și care să devină cadrul absolut perfect pentru orice petrecere de neuitat.

Cifre cheie

Alege PalazzoEvents pentru o nuntă all inclusive de poveste, cu un decor aparte și cu servicii premium, de care tu și invitații tăi garantat vă veți bucura.

Locuri sală

Evenimente găzduite

Ospătari și bucătari pregătiți

Mese la dispoziție

Ce oferim

Mâncare proaspătă

Acolo unde se înfăptuiesc magia lucrurilor, forfota din bucătărie, aromele îmbietoare, ingredientele atent selecționate, cu o echipă profesionistă, atenție la detalii și seriozitate, reies meniuri incredibil de delicioase, menite să cucerească simțuri.

Ingrediente atent alese

Pentru a oferi cele mai delicioase meniuri, întotdeauna folosim doar ingrediente de calitate deoarece dorim ca experiența avută alături de noi să fie memorabilă.

Ospătari profesioniști

Seriozitatea de care dăm dovadă se poate observa și prin echipa profesionistă de ospătari, aceștia fiind bine pregătiți să-și prezinte serviciile într-un mod impecabil.

Bucătari cu experiență

Bucătarii noștri concep cu o atenție majoră fiecare rețetă pentru a oferi o experiență delicioasă prin combinații speciale de arome și forme spectaculoase, care răsfață gustul și creează emoții unice și plăcute.

Rețete deosebite

Maeștrii noștri creează zilnic artă cu ajutorul rețetelor bine păstrate, pentru a vă oferi vouă un adevărat răsfăț culinar. Totul la superlativ în cea mai așteptată zi din viața voastră.

Cafea excepțională

Aroma cafelei vă va cuceri simțurile, oferindu-vă o stare de bună dispoziție.